მასალა:
მომზადება:
ნუშს მდუღარე გადავასხათ, დავჭრათ. საკმაოდ წვრილად დავჭრათ ნიგოზი, ლეღვისა და გარგარის ჩირები. ხაჭო ხორცის საკეპ მანქანაში სამჯერ გავატაროთ ან მიქსერით მაგრად ავთქვიფოთ. კვერცხის გული და შაქარი ორთქლზე ავთქვიფოთ. ცოტა რომ გაგრილდება დავამატოთ კარაქი და ფუმფულა მასად ავთქვიფოთ. თქვეფას ვაგრძელებთ და ვუმატებთ ხაჭოსა და არაჟანს. ერთგვ აროვანი და გლუვი მასა უნდა მივიღოთ. დავუმატოთ ცუკატები და კარგად მოვურიოთ. მოვაგუნდაოთ და ჩავდოთ ნაჭრის ტომსიკაში. თავი მოვუკრათ, დავდოთ დაფაზე და დავადოთ სიმძიმე – დავწნეხოთ. ამ სახით დავტოვოთ სიცივეში 24 საათის განმავლობაში. ამგვარი პასკის დამზადება ლამაზ ფორმებშიც შეიძლება.
ლიმონის და მოცვის ორცხობილა |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი