შემადგენლობა:
მომზადება:
ფორმას წაუსვით ცხიმი. ფენოვანი ცომი გაალღვეთ, გააბრტყელეთ და მოათავსეთ ფორმაში ისე, რომ გაუკეთდეს 1-2 სმ სიმაღლის გვერდები. მოაყარეთ დაფქული ორცხობილა და შედგით მაცივარში. პომიდორი დაყარეთ ტაფაზე, დაუმატეთ სანელებლები, წიწაკა და ადუღეთ საშუალო ცეცხლზე 5 წთ. გააცხლეთ ღუმელი 200 გრადუსამდე. ფარში მოშუშეთ ზეთში. შეურიეთ პომიდვრიანი მასა, ლობიო და კვლავ მოშუშეთ დაბალ ცეცხლზე 10 წთ. დაუმატეთ ყველის ნახევარი, მარილი და პილპილი. ფარშიანი მასა თანაბრად გაანაწილეთ ცომზე. მოაყარეთ დარჩენილი ყველი და აცხვეთ 40 წთ.
პიცის ცომი |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი