შემადგენლობა:
მომზადება:
კვერცხი ავთქვიფოთ შაქართან ერთად, დავამატოთ გამდნარი კარაქი, მაიონეზი, სოდა ძმრით ათქვეფილი, პურის ფქვილი და მოვზილოთ რბილი შაქრიანი ცომი. მომზადებული ცომისგან გავაკეთოთ პატარა ბურთები, მოვაყაროთ შაქარი (შაქარი მოვაყაროთ, მხოლოდ ზედაპირზე და ირგვლივ), დავაწყოთ გამოსაცხობ ფორმაზე, შაქრიანი ნაწილით ზევით და გამოვაცხოთ ღუმელში საშუალო ტემპერატურაზე.
სამარხვო შაქარლამა |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი