პელმენი

 

შემადგენლობა:

ცომისთვის:

გულსართისთვის:

მომზადება:

ფქვილს, კვერცხის და წყლისგან მოვზილოთ მაგარი ცომი. ხორცი გავატაროთ ხორცსაკეპ მანქანაში ხახვთან

ერთად, მოვაყაროთ პილპილი,მარილი,მწვანილები, კარგად ავურიოთ და მოვხრაკოთ. ცომი გავაბრტყელოთ

და გამვჭრათ 5სანტიმეტრიანი კვადრატები. პელმენს თავი არ უნდა მოვუკრათ, მხოლოდ გვერდები უნდა

შევაერთოთ, რომ მივიღოთ ცილინდრის ფორმა. მოვათავსოთ პელმენები ღია ზედაპირით მაღლა

მომინანქრებულ ქვაბში, დავასხათ 1ჭიქა ხორცის ბულიონი, დავაფაროთ ხუფი და ძალიან ნელ ცეცხლზე

მოვხარშოთ. გადმოვიღოთ პელმენი, სუფრასთან მიტანამდე მოვასხათ ნივრიანი მაწონი.

პელმენი

3.3 (66.67%) 3 vote[s]



წაიკითხეთ სხვაც

მხლოვანი ჯინჭრით





ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი