შემადგენლობა:
მომზადება:
ოსპი გავრეცხოთ, დავასხათ 500 მლ წყალი და მოვხარშოთ. ძალიან უნდა დარბილდეს და ჩაიშალოს.
სტაფილო წვრილად გავხეხოთ, ხახვი, ნიორი და მწვანილიც წვრილად დავჭრათ ან ბლენდერში დავაქუცმაცოთ.
ოსპი ცოტა შევაგრილოთ,ისე, რომ ხელს არ წვავდეს, შემდეგ დავუამტოთ ყველა ინგრედიენტი და კარგად ჩავზილოთ. გავაკეთოთ კატლეტები და შევწვათ ზეთიან ტაფაზე ორივე მხრიდან, საშუალო ცეცხლზე.
კლასიკური ლაზანიე |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი