შემადგენლობა:
მომზადება:
გაცხელეთ ღუმელი 190 გრადუსამდე. ფორმას წაუსვით ცხიმი.ფქვილის, კარაქის, 1 ჩ.კ მარილისა და არაჟნისაგან მოზილეთ ერთგვაროვანი ცომი და ფორმაში ხელით ისე გააბრტყელეთ, რომ გაუკეთდეს 1-2 სმ სიმაღლის გვერდები. ოსპი დაყარეთ საწურზე. პომიდორი გარეცხეთ და დაჭერით. გარეცხეთ ხახვი, ოხრახუში და წვრილად დაჭერით.აურიეთ ერთმანეთში ოსპი, პომდორი, ხახვი, ოხრახუში, მარილი, პილპილი და 100 მლ თბილ წყალში გახსნილი ტომატი. მიღებული მასა თანაბრად გაანაწილეთ ცომზე. აცხვეთ 55 წთ.
სოკოს ღვეზელი |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი