შემადგენლობა :
მომზადება:
კარაქი, შაქრის პუდრა, პუდრა და ცედრა ათქვიფეთ ჰაეროვანი მასის მიღებამდე. თანდათან შეურიეთ კვერცხის გული, კვერცხი და ფქვილი.გააცხელეთ ღუმელი 160 გრადუსამდე. საცხობ ფირფიტაზე დააფინეთ პერგამენტი.ცომი გაყავით 4 თანაბარ ნაწილად. თითოეული კიდევ 10 თანაბაღ ნაწილად გაჭერით. დააამრგვალეთ ნაჭრები და დააწყვეთ საცხობ ფირფიტაზე.ფქვილში ამოვლებული ხიზ კოვზით თითოეული ბურთულას გაუკეთეთ პატარა ღრმული და ამოავსეთ ჯემით.აცხვეთ 15 წთ. გამოიღეთ და გააგრილეთ.
![]() |
გემრიელი დონატები |