შემადგენლობა:
მომზადება:
შაქარი და კარაქი ავთქვიფოთ ერთად. დავამატოთ კვერცხი და ვანილის ექსტრაქტი,
კარგად ავთქვიფოთ.
ბოლოს დავამატოთ ფქვილი,მარილი და გამაფხვიერებელი,ქოქოსის ფანტელი,
კარგად ავთქვიფოთ. მიღებულ მასას
შემოვახვიოთ კულინარიული ცელოფანი და შევდოთ ერთი საათით მაცივარში. შემდეგ გამოვიღოთ
გავაბრტყელოთ და გამოვჭრათ სასურველი ფორმები. გადავიტანოთ
საცხობ ფორმებში, შევდოთ ღუმელში 180 გრადუსზე 10-15 წუთი.
კრემ-ბულე |