შემადგენლობა:
მომზადება:
ფქვილი,შაქარი, გამაფხვიერებელი და მარილი კარგად ავურიოთ ერთმანეთში. დავამატოთ კარაქი, ნაღები,
კვერცხი, ვანილის ექსტრაქტი, ლიმონის ცედრა და ბოლოს დაჭრილი ქლიავი, კარგად ავურიოთ. მიღებული
მასა გადმოვიტანოთ ფქვილიან ზედავპირზე, დავამუშავოთ, გავაბრტყელოთ, გამოვჭრათ სასურველი ფორმები,
დავდოთ პერგამენტიან საცხობ ფირფიტაზე და შედოთ ღუმელში 180 გრადუსზე 18-20 წთ.
ატმის პუდინგი შოკოლადის სოუსით |