მომზადება:
2 ჩაის ჭიქა რძე, 1 ჩაის ჭიქა მაწონი, 1 ჩაის ჭიქა საფუარი და 3 ჩაის ჭიქა პურის ფქვილი კარგად ავურიოთ. დავუმატოთ 1/2 ჩაის კოვზი მარილი და 1 ჩაის ჭიქა შაქარი. დიდხანს ვზილოთ. შემდეგ დავდოთ თბილ ადგილას ასაფუებლად. დავუმატოთ 1/2 ჩ.ჭ გამდნარი ერბო ან კარაქი და ფქვილი იმდენი, რამდენსაც შეიზელს რომ დადგეს საკმაოდ მაგარი ცომი. გააბრტყელეთ ცომი,დაწერით სასურველი ზომები,გადაიტანეთ საცხობ ფირფიტაზე და გამოაცხვეთ 180 გრადუსზე 15-20 წთ.
ლიმონის პუდინგი |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი