მომზადება:
2 ს.კ ზეთი, 2 ს.კ მურაბის სიროფი, 3 ს.კ შაქრის ფხვნილი, 1 ჩ.კ სოდა ძმრით, 1 ც ლიმონის კანი, 4 ს.კ რძე, აურიეთ
კარგად და შეაზილეთ იმდენი ფქვილი, რომ მიიღოთ რბილი ცომი. გააბრტყელეთ, დაჭეროთ სპეციალური
საჭრელით ყალიბებით ან ჭიქით. დადეთ ცივ, ცხიმწასმულ თუნუქის ფირფიტაზე, გამოაცხვეთ ღუმელში
საშუალო ცეცხლზე.
შვრიის და მიწისთხილის კარაქის ორცხობილები |