შემადგენლობა:
მომზადება:
ცილას დავუამტოთ შაქარი და დავდგათ ორთქლზე. ცილა უნდა გაცხელდეს, შაქარი გადნეს.
მიქსერით ან ხელით მსუბუქად ავთქვფიოთ ისე, რომ გათეთრდეს, მაგრამ ბეზეს არ ვაკეთებთ.
დავუამტოთ გამდნარი შოკოლადი და ყველა დანარჩენი ინგრედიენტი. ბოლოს ვუმატებთ ჩირს ან ქიშმიშს.
გავაკეთოთ პატარა გუნდები და დავალაგოთ ქაღალდჩაფენილ ტაფაზე, მსუბუქად დავტკეპნოთ.
გამოვაცხოთ 180 გრადუსზე სანამ ოქროსფერი გახდება, დაახლოებით 20-30 წუთი.
ტარტალეტკები ჯემით |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი