შემადგენლობა:
თევზისთვის:
სალათისთვის:
მომზადება:
თევზის ფილეს დავაწუროთ ლიმონი, მოვასხათ შამპანური, მოვაყაროთ ძალიან წვრილად დაჭრილი ხახვი, ვარდისფერი პილპილის მარცვლები და 3 საათით მაცივარში დავდოთ, შემდეგ გამოვიღოთ, გავახვიოთ ფოლგაში და 190 გრადუსზე გახურებულ ღუმელში დაახლოებით 20 წუთის განმავლობაში შევწვათ. კომბოსტო წვრილად დავკეპოთ. სტაფილო გავხეხოთ. მოვაყაროთ მარილი, პილპილი და მოვასხათ ლიმონის წვენი. მზა თევზი სასალათეზე მოვათავსოთ და შავი პილპილი მოვაყაროთ.
რჩევა:
ვარდისფერი პილპილი სუპერმარკეტებში შეგვიძლია შევიძინოთ. მას განსაკუთრებული არომატი აქვს. ის შეიძლება ჩვეულებრივი შავი პილპილით ჩავანაცვლოთ.
გულიაში თევზით |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი