შემადგენლობა:
მომზადება:
თევზს გაასუფთავებთ, ოღონდ არ დაჭრით, დასერავთ. ფოლგაზე დადებთ მთლიანად, მარილს დააყრით და დასერილ ადგილებში შავი პილპილის მარცვლებსა და დაფნის ფოთოლს ჩაუწყობთ. შემდეგ ამას ფოლგაში გადაახვევთ და გაზქურაში ნელ ცეცხლზე შედებთ. ცხიმი არ სჭირდება. თევზი თავის სითხეს გამოუშვებს და მშრალი არ გამოდის. შესაბამისად, კარგი გემო აქვს, ნახევრად მოხარშული და ნახევრად შემწვარი გემო გამოდის.
თევზის ბუღლამა |