შემადგენლობა:
მომზადება:
ორაგულის ფილე დაჭერით პატარა ნაჭრებად და შეწვით კარაქში.ცომი გაყავით შუაზე და გაბრტელეთ ერთზე ფენა-ფენა მოაწვეთ წვრილად დაჭრილი კარტოფილი, ხახვი, სოკო და თევზის ნაჭრები.დაააფარეთ ცომის მეორე ნაწილი, ნაპირები შეუერთეთ,მიეცით თევზის ფოპრმა და დადგით თბილ ადგილას 20 წთ. წაუსვით ათქვეფილი კვერცხი და გამოაცხვეთ.სუფრასთან მიტანის წინ ღვეზელი გააფორმეთ მწვანილით. ცალკე შეგიძლიათ მიიტანოთ კარაქი, წითელი ხიზილალა ან მდოგვის სოუსი.
ორაგულის მწვადი |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი