შემადგენლობა:
მომზადება:
ორაგულის ფილე დაჭერით, მოაყარეთ მარილი და პილპილი, მოასხით ლიმონის წვენი და მოხარშეთ ორთქლზე.კუბებიდან მომზადებულ ბულიონში ჩაყარეთ ისპანახი, წვრილად დაჭრილი ხახვი, ანისულის თესლი და ხარშეთ 15 წთ. გადაწურეთ წვენი დდა შეინახეთ. დარჩენილი მოხარშული მასა გაატარეთ საცერში. შეურიეთ თავისივე ნახარში, ზეთი და არაჟანი. დაუმატეთ პილპილი,მარილი და წამოადუღეთ.მოხარშული თევზი მოათავსეთ ლანგარზე და მოახით ისპანახის სოოუსი. სუფრასთნ მიიტანეთ ბოსტნეულთან ერთად.
შემწვარი თევზი სოკოთი |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი