მასალა :
მომზადება:
გაასუფთავეთ კარტოფილი, დაჭერით მსხვილ ნაჭრებად. ხახვი წვრილად დაჭერით. გააცხელეთ ზეთი ტაფაზე, დაამატეთ კარტოფილი და ხახვი, მოთუშეთ დაბალ ცეცხლზე 30 წთ-ის განმავლობაში. დაახურეთ თავზე, დროდადრო მოურიეთ. კარტოფილი რომ დარბილდება, გადმოიღეთ თუშფალანგზე, ზეთი შეინახეთ. ათქვიფეთ კვერცხი, დაამატეთ კარტოფილი, ოხრახუში, მარილი და პილპილი გემოვნებით. ზეთი გააცხელეთ, დაამატეთ მომზადებული მასა და მოამზადეთ დაბალ ცეცხლზე. კვერცხი რომ მოშრება, ომლეტი გადააბრუნეთ, ზედაპირი მოასწორეთ. გადმოიტანეთ თეფშზე. სუფრაზე მიტანის წინ გააგრილეთ.
ბარდის პიურე |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი