“ნიჟარები” ისპანახით

ნიჟარები ისპანახით

მაკარონის მომზადების უგემრიელესი რეცეპტი ჩვენგან!

ინგრედიენტები:

ნიჟარის ფორმის მაკარონი – 200 გ.

კარაქი – 30 გ.

ტომატ-პასტა – 4 ს.კ.

ხახვი – 1 თავი

ზეთი 2 ს.კ.

ისპანახი – 150 გ.

ხორცის ბულიონი – 1/2 ჩ.ჭ.

გახეხილი ყველი – 3 ს.კ.

პილპილი და მარილი გემოვნებით

მომზადების წესი:

მაკარონი მოხარშეთ საჭირო რაოდენობის მარილწყალში, გადაუწურეთ წყალი და შეურიეთ კარაქი. ზეთში ცალ-ცალკე მოშუშეთ ტომატ-პასტა და წვრილად დაჭრილი ხახვი. “ნიჟარებს” შეურიეთ გრძლად დაჭრილი ისპანახი, ტომატ-პასტა, მოშუშული ხახვი, ბულიონი, პილპილი და მოშუშეთ 15 წუთი. გადმოიღეთ თეფშებზე და მოაყარეთ გახეხილი ყველი.

“ნიჟარები” ისპანახით

3.5 (70%) 2 vote[s]







ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი