შემადგენლობა:
მომზადება:
3 ჩაის ჭიქა ფქვილი მოათავსეთ ჯამში, გაუკეთეთ შუაში ჩაღრმავება და ჩაასხით 1 ჩაის ჭიქა ზეთი და ნახევარი
ჩაის ჭიქა ცხელი წყალი. შემდეგ ჩაუმატეთ სოდა და მოზილეთ ცომი.
ერთმანეთს შეურიეთ შაქარი, ხორცსაკეპ მანქანაში გატარებული ნიგოზი, 2 სუფრის კოვზი ზეთი და მიხაკი.
სურვილისამებრ ქიშმიშის ჩამატებაც შეგიძლიათ. გაყავით ცომი 3 თანაბარ ნაწილად.
გააბრტყელეთ თითოეული ოთხკუთხედ ფომად, და თანაბრად გაანაწილეთ მათზე ნიგვზიანი გულის მასა.
შემდეგ გადაახვიეთ დიდი გვერდის მხრიდან. მიღებული რულეტები მოათავსეთ ცივ ფქვილმოყრილ ტაფაზე.
ზემოდან გადაუსვით ზეთი, შედეთ ღუმელში.
ტრიუფელი |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი