ნიგვზიანი რულეტი ( სამარხვო)

შემადგენლობა:

მომზადება: 

მოვზილოთ ცომი (იხილეთ აქ) ხორცაკეპ მანქანაში გავატაროთ ნიგოზი ( ან თხილი). დავამატოთ შაქარი,მიხაკი

და დარიჩინი. ავურიოთ ერთმანეთში და დავდოთ წინასწარ გაბრტყელებულ ცომზე. გადავახვიოთ,

გადავიტანოთ ზეთმოსმულ თუნუქის ფირფიტაზე და გამოვაცხოთ ღუმელში 180 გრადუსზე.

ნიგვზიანი რულეტი ( სამარხვო)

4.3 (86.67%) 9 vote[s]



წაიკითხეთ სხვაც

გემრიელი პუდინგი ბანანით





ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი