შემადგენლობა:
მომზადება:
ლობიო მოხარშეთ, გადაწურეთ და შეაგრილეთ. ცოტა წვენი შეინახეთ. მოამზდეთ ნიგოზი და სანელებლები: ყვითელი ყვავილი, უცხო სუნელი, ხმელი ქინძი, ხმელი ქონდარი, დარიჩინი, მარილი და წითელი წიწაკა. ნიგოზი ხორცსაკეპ მანქანაში ორჯერ გაატარეთ. ხახვი წვრილად დაჭერით. ნიგოზი სანელებლები და ხახვი აზილეთ. დაუმატეთ მარილი, სურვილისამებრ ლობიოს ნახარში, მწვანილი, ბროწეულის მარცვლები და დაუმატეთ ლობიოს.
სოკოს ღვეზელი |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი