შემადგენლობა:
მომზადება:
ნიგოზი გავატაროთ ხორცსაკეპ მანქანაში, დავაყაროთ შაქრის პუდრა და ავურიოთ კვერცხის ცილაში. მიღებული მასიდან გავაკეთოთ პატარა ბურთულები.
ცხელ წყალში გავხსნათ შოკოლადი,დავდგათ ცეცხლზე და ვადუღოთ სანამ კარგად არ შესქელდება. გადმოვდგათ ცეცხლიდან, ამოვავლოთ თითოეული ნიგვზის ბურთულა შოკოლადში, მაშინვე შაქრის ფხვნილში და დავალაგოთ პერგამნეტ-გადაფარრებულ თუნუქის ფურცელზე. სევდგათ დაბალ ცეცხლზე გახურებულ გაზქურაში ათი წუთით და გადმოვიღოთ.
მარციპანის ანგელოზები |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი