შემადგენლობა:
მომზადება:
გაჭერით ნესვი შუაზე.გამოუსადეგარი შუაგული ამოაჭერით. რბილობს კანი ისე გააცილეთ, რომ ნესვის
ქერქი არ დააზიანოთ. ნესვის რბილი ნაწილი დაჭერით პატარა ნაჭრებად, დაახურეთ რამე და შედგით
მაცივარში. ნესვის დანარჩენი რბილობისგან კი გააკეთეთ პიურე, დაუმატეთ ლიმონის წვენი და შაქრის
პუდრა. ნესვის პიურე 5 საათით შედგით მაცივარში, თან პერიოდულად მოურიეთ. შარბათი მოათავსეთ
ნესვის ქერქში,მოასხით შამპანური.გარნირად გაუკეთეთ ნესვის ნაჭრები. მაშინვე მიიტანეთ სუფრაზე.
ჟელე ალუბლით |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი