შემადგენლობა:
მომზადება:
ჯერ კიდევ დაუმწიფებელ ნესვს მოვაცალოთ მწვანე კანი და დავჭრათ მოგრძო ნაჭრებად.
ასე გამზადებულ ნესვს მოვასხათ ცოტა კონიაკი, დავაყაროთ შაქრის ფხვნილი და დავდგათ
ორი საათით ცივ ადგილაგას. დარჩენილი შაქრიდან მოვხარშოთ სიროფი დადავასხათ ნესვს.
მეორე დღეს სიროფი გადავწუროთ, ვადუღოთ, ისევ დავასხათ ნესვს და ვხარშოთ, სანამ მზად არ იქნება.
ნესვი და სიროფი უნდა იყოს გამჭვირვალე, ქარვისფერი.
დესერტი იოგურტით |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი