ნაყინი

მომზადება:

3 კვერცხის გულს დავაყაროთ 1,5 ჩაის ჭიქა შაქრის ფხვნილი, ვანილი და გავაკეთოთ გოგლიმოგლი.

ნელ-ნელა დავასხათ 3 ჩ.ჭ მდუღარე რძე, შევდგათ ცეცხლზე და ვადუღოთ, სანამ ზედაპირიდან ქაფი გაუქრება. გადმოვდგათ ცეცხლიდან, გავატაროთ საცერში ან დოლბანდში, გავაციოთ, კარგად მოვურიოთ და ფორმებში ჩავასხათ. შევდგათ საყინულეში.

ნაყინი

4 (80%) 5 vote[s]



წაიკითხეთ სხვაც

რულეტი გოგრის არომატით





ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი