შემადგენლობა:
მომზადება:
ჟელატინი გავხსნათ წყალში, ნაღებს ჩავუმატოთ ვანილი, შაქარი და ვადუღოთ ნელ ცეცხლზე
15 წთ. გადმოვდგათ ცრცხლიდან, ჩავუმატოთ ჟელატინი, მოვურიოთ, ჩავასხათ სასურველ
ფორმებში, შევაციოთ და შევდგათ მაცივარში 3-4 საათი. ფორმა გადმოვაბრუნოთ, მიღებული
მასა დავდოთ განიერ თეფშზე, მოვასხათ კარამელი და გავაფორმოთ ჟოლოთი.
ალუბლის ჟელე |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი