შემადგენლობა:
მომზადება:
ნაღები ან არაჟანი ჩავასხათ მომინანქრებულ ქვაბში ან თიხის ჯამში, დავდგათ ყინულზე და ვთქვიფოთ დიდხანს. შემდეგ შიგ შევურიოთ მდუღარეში მოხარშული ჟელატინი, ჩავაწვეთოთ არომატისთვის რაიმე სურნელოვანი სანელებელი და ისევ ვთქვიფოთ. შემდეგ თანდათანობით დავამატოთ ერთი ჩ.ჭ შაქრის ფქვილი, ჩავდოთ ცივ წყალგამოვლებულ ფორმაში და დავდგათ ყინულზე. სუფრაზე მიტანის წინ ერთხელ ამოვავლოთ მდუღარეში და გადმოვიღოთ ფორმიდან თეფშზე.
შოკოლადის ნამცხვარი |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი