ნამცხვარი ” ძეხვი”

შამადგენლობა:

მომზადება:

კვერცხითა და შაქრის  პუდრით გოგლი-მოგლს გავაკეთებთ. ქვაბს ცეცხლზე შემოვდგამთ და მასში გამდნარ კარაქს ჩავუშვებთ. კაკაოსა და გამზადებულ გოგლი-მოგლსაც ჩავამატებთ. ადუღებამდე უნდა ვურიოთ და მერე გადმოვდგათ. ” პეჩენია” წინასწარ უნდა დავჭრათ და ისიც მოუხალავ ნიგოსთან ერთად ცხელ მასაში უნდა ჩავუშვათ. სპეციალური ცელოფანი გავამზადოთ და ცხელ-ცხელი  მასა მასზე დავასხათ. ძეხვის ფორმაზე გადავახვიოთ და მაცივარში შევდგათ. დროდადრო გამოვიღოთ ხოლმე და გადავაგოროთ, რომ კარგად დამრგვალდეს. სანამ კარგად არ შეიკვრება, საყინულეში მანამდე გავაჩერებთ. ბოლოს კი გამოვიღებთ და ძეხვივით დავჭრით.

ნამცხვარი ” ძეხვი”

5 (100%) 2 vote[s]



წაიკითხეთ სხვაც

ნუთელას სუფლე





ამ რეცეპტს აქვს 5 კომენტარი

  1. სახელი*სალომე says:

    მაგარიაააააააააააააა

  2. ekani89 says:

    კარგი გამოვიდა ძაან…

  3. marr says:

    კარგი გალოოოვიდა მოოომეწოონნაა

  4. სახელი* nana says:

    კარგი ნამცხვარია

  5. სახელი* shorena says:

    kargi namcxvaria

დატოვეთ კომენტარი