შემადგენლობა:
კრემი:
მომზადება:
ავიღოთ საშუალო ზომის ქვაბი და შიგ წყალი ჩავასხათ. კარაქი დავუმატოთ და როცა ადუღდება, ფქვილიც ჩავამატოთ. ხუთი წუთის განმავლობაში დაბალ ცეცხლზე იდგას და ვურიოთ. მერე გადმოვდგათ და კვერცხები სათითაოდ შევაზილოთ. შემდეგ გაცხელებულ ტაფაზე ს.კ პატარ-პატარა ცომები დავდოთ. დაახლოებით 20-25 წუთში გამოცხვება. ამის მერე შუებში მოხარშული კრემი სათითაოდ ჩავდოთ. ზემოდან კი შაქრის პუდრა მოვაყაროთ. კრემი ასე მოვამზადოთ: ადუღებული რძე შევათბოთ. ცოტა რძე ცალკე ჯამში გადავასხათ და შაქართან და ფქვილთან ერთად ავურიოთ. შემდეგ ეს მასა თბილ რძეში გავხსნათ და ნელ-ნელა ვურიოთ. როცა ადუღდება, გავაციოთ და კარაქთან და ვანილთან ერთად ავთქვიფოთ.
მოხარშული ბეზე |
ეს რეცეფტი არაა ამისიი 🙂
kargia
rogor unda gavaketo namcxvari
>>]
magaria
Dzalian miyvars es namcxvari,martivad gasaketebeli da dzalian gemrielia.