მომზადება:
6 კვერცხი დიდხანს ვთქვიფოთ 1 ჩ.ჭ შაქრის ფხვნილთან ერთად. დავამატოთ სოდა-გახსნილი ძმარში, 1 ჭიქა ფქვილი, ფრთხილად ავურიოთ,დავამატოთ 2 ც ფორთოხლის ცედრა, ჩავასხათ ყალიბში და გამოვაცხოთ ნელ ცეცხლზე, როგორც ჩვეულებრივი ბისკვიტი.
როცა გამოცხვება,გაჭერით შუაში, წაუსვით ნუტელა და გააფორმეთ შოკოლადის მინანქრით ან
თქვენი გემოვენებით.
რულეტი ატმის ჯემით |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი