განსხვავებული და გემრიელი..!
შემადგენლობა:
მომზადება:
ტაფა დავდოთ ცეცხლზე და გავაცხელოთ. ცალკე ჯმაში ჩავყაროთ ფქვილი,სიმინდის ფხვნილი,შაქარი,მარილი და გამაფქვიერებელი.
ავურიოთ კარგად.
ცალკე აეღთად ავთქვფიოთ რძეში არეული კარაქი,გამდნარი კარაქი, კვერცხი და თბილი რძე. ეს მასა სევურიოთ ფქვილიან მასას და ავთქვფიოთ . ტაფაზე დავასხათ ზეთი და შემდეგ ეს მასა, შევდოთ ღუმელში და ვაცხოთ 25 წუთის განამვლობაში.
ღვეზელი მოცვით |
თქვენი რეკლამები ფარავს ნამცხვრის მომზადების წესს ვერ წავიკითხე