მომზადება:
ათქვიფეთ 200 გრ შერბილებული კარაქი, 2 ც კვერცხის გული, დაუმატეთ 500 გრ არაჟანი, 1 ჩ.კ სოდა ძმრით, შეურეით
2-3 ჩ.ჭ ფქვილი. აურიეთ კარგად.
დაყავით 4 ნაწილად, დააგუნდავეთ და შედეთ მაცივარში
2 საათით. თითოეულის ცომი გააბრტყელეთ და მიეცით
მრგვალი ფორმა, დაყავით 12 ნაწილად, მიღებული სამკუთხედები გაწელეთ, ჩადეთ თითო ჩ.კ გული,
დაახვიეთ ბრტყელი მხრიდან.
გამოაცხვეთ ღუმელში საშუალო ცეხლზე.რომ გაცივდება მოაყარეთ პუდრა.
გული :
ერთმანეთში აურიეთ 2 ჭიქა გატარებული ნიგოზი, 1 ჭიქა ქიშმიში,
1 ჭიქა შაქრის ფხვნილი და ათქვეფილი 2 ც კვერცხი ცილა.
დესერტი ''გრილიაჟი'' |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი