შემადგენლობა:
მომზადება:
გავაკეთოთ გოგლიმოგლი. დავუმატოთ კაკაო, ავურიოთ კარგად,. გავადნოთ 6ს.კ კარაქი, დავუმატოთ მაწონი, სოდა ძმრით. ჩავუმატოთ გოგლიმოგლიში და ავურიოთ კარგად. შემდეგ დავუამტოთ ფქვილი და ცოტა მარილი. გავყოთ ოთხად ( მეხუთე ნაწილი თავზე მოსაყრელად).გამოვაცხოთ ცალ ცალკე.
კრემი:
1 ქილა შედედებული რძე და 200 გრამი კარაქი ავურიოთ მიქსერით. წავუსვათ ფენებს შორის.
სამარხვო ნამცხვარი ფორთოხლით |
მაგარიააა ახლა გამოვაცხვეე
(Y)მაგარია
ძაან კარგი ხელმისაწვდომი და ადვილი რეცეპტია ძალიან მომწონს
🙁 ცხობის ხანგრძლივობა და გრადუსი რატომარ წერია ?
საშუალო ტემპერატურაზე უნდა გამოაცხოთ