შემადგენლობა:
კრემი:
მომზადება:
3 კვერცხის გული და ნახევარი ჭიქა შაქარი ავთქვიფოთ, დავუმატოთ 200 გრ დარბილებული მარგარინი, 3 ჭიქა პურის ფქვილი, 1 ჩ.კ სოდა ძმრით და მოვზილოთ ცომი. ცომი 15-20 წუთით ჩავდოთ მაცივარში. შემდეგ გამოვიღოთ, გავაბრტყელოთ ტაფაზე და შევდგათ აირღუმელში. როცა შეწითლდება, ნიგვზები გამომცხვარი იქნება და ერთმანეთს მივაწებოთ კრემით.
კრემის მომზადება:
3 კვერცხის ცილა ავთქვიფოთ 1 ჭიქა შაქართან, სანამ ღრუბლებივით არ გახდება, შემდეგ დავუმატოთ 1,5 ჭიქა დაჭრილი ნიგოზი. გამოდის 60-80 ც ნიგოზი.
უგემრიელესი ნუშის პუდინგი ნიგვზით |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი