”ნაპოლეონი”

შემადგენლობა:

ცომისთვის:

კრემისთვის:

მომზადება:

ფქვილს მოვასხათ ზეთი, წყალი, მოვაყაროთ ლიმონის მჟავა, მარილი და მოვზილოთ მაგარი ცომი. მიღებული

მასა შევდოთ მაცივარში ნახევარი საათი. გავყოთ ცომი 4 ნაწილად, გავაბრტყელოთ და გამოვაცხოთ ღუმელში.

ნუშს დავასხათ მდუღარე, გავაჩეროთ ნახევარი საათი და მოვაშოროთ კანი, გავატაროთ ნუში ხორცსაკეპ

მანქანაში ან დავაბლენდეროთ. შაქარს დავასხათ 1.5 ლიტრი მდუღარე, ავადუღოთ, ჩავუმატოთ გატარებული

ნუში, ჩავაყაროთ ნელ-ნელა მანის ბურღული და ვადუღოთ 2- წთ. გავაციოთ კრემი,მოვაყაროთ ვანილი,

ჩავაწვეთოთ ნუშის ესენცია, ჩავაწუროთ 1.5 ლიმონის წვენი, ავთქვიფოთ მიქსერით

და გადავუსვათ ნაპოლეონის ფენებს.

”ნაპოლეონი”

3.3 (65.71%) 7 vote[s]



წაიკითხეთ სხვაც

ნამცხვარი ''ზებრა''





ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი