შემადგენლობა:
ცომისთვის:
კრემისთვის:
მომზადება:
ფქვილს მოვასხათ ზეთი, წყალი, მოვაყაროთ ლიმონის მჟავა, მარილი და მოვზილოთ მაგარი ცომი. მიღებული
მასა შევდოთ მაცივარში ნახევარი საათი. გავყოთ ცომი 4 ნაწილად, გავაბრტყელოთ და გამოვაცხოთ ღუმელში.
ნუშს დავასხათ მდუღარე, გავაჩეროთ ნახევარი საათი და მოვაშოროთ კანი, გავატაროთ ნუში ხორცსაკეპ
მანქანაში ან დავაბლენდეროთ. შაქარს დავასხათ 1.5 ლიტრი მდუღარე, ავადუღოთ, ჩავუმატოთ გატარებული
ნუში, ჩავაყაროთ ნელ-ნელა მანის ბურღული და ვადუღოთ 2- წთ. გავაციოთ კრემი,მოვაყაროთ ვანილი,
ჩავაწვეთოთ ნუშის ესენცია, ჩავაწუროთ 1.5 ლიმონის წვენი, ავთქვიფოთ მიქსერით
და გადავუსვათ ნაპოლეონის ფენებს.
ბანანის პეროგი |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი