შემადგენლობა:
მომზადება:
კვერცხის გულები კარგად გავთქვფიოთ შაქრის ფხვნილთან ერთად. ერთი ცალი საშუალო ზომის ლიმონი 15-20 წუთის განმავლობაში ვხარშოთ. კანიანად გავატაროთ ხორსაკეპ მანქანაში და შევურიოთ კვერცხის გულებს. დავამატოთ 2ს.კ კარტოფილის ფქვილი, 2ს.კ პურის ფხვნილი და კარგად ავურიოთ. კვერცხის ცილა კარგად ვთქვიფოთ გამაგრებამდე და ნელ-ნელა დავასხათ ცომს. მიღებული მასა ჩავასხათ ცხიმწასმულ ყალიბში და შევდგათ გაზქურაში გამოსაცხობად.
ასეთი ბისკვიტი შეიძლება მოვრთოთ კრემით, გული დავნამოთ ლიმონიანი ჩაით, რომელსაც დამატებული ექნება 1ს.კ კონიაკი.
ასევე შეიძლება კრემის გარეშე, ბისკვიტს ზემოდან მოვაყაროთ შაქრის პუდრა.
კურაბიე |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი