შემადგენლობა:
მომზადება:
ფქვილი გაცერით ჯამში და შუაში ჩააღრმაცეთ. საფუატი დააქუცმაცეთ და 1 ჩ.კ შაქართან ერთად გახსენით რამდენიმე ს.კ ნელთბილ რძეში. მიღებული მასა ჩაასხით ღრმულში, ოდნავ მოურიეთ და დადგით 20 წთ.დაუმატეთ 100 გ შაქარი, 2 მწიკვი მარილი, ლიმონის ცედრა, წვრილად დაჭრილი კარაქის ნახევარი, დარჩენილი რძე და ხელით კარგად მოზილეთ.ცომი დაამრგვალეთ, მოაყარეთ ფქვილი, დააფარეთ და დადგით 40 წთ.საცხობ ფირფიტაზე დააფინეთ პერგამენტი. ფქვილმოყრილ ზედაპირზე ცომი კედევ ერთხელ გადახილეთ, გააბრტყელეთ, დადეთ საცხობ ფირფიტაზე, ჩანგლით დაჩხვლიტეთ და დადგით კიდევ 10 წთ.საჩვენებელი თითით ცომი ადგილ-ადგილ ჩააღრმავეთ. გაადნეთ დარჩენილი კარაქი და წაუსვით ნამცხვარს.დარჩენილი შაქარი და დარიჩინი შეურიეთ ერთმანეთს და თანაბრად მოაყარეთ ნამ
ნამცხვარი ''პოლ რობსონი'' |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი