ნამცხვარი ატმით

სუპერ ნამცხვარი ატმით ! 

არომატული და გემრიელი..!

შემადგენლობა:

მომზადება:

  გააცხელეთ ღუმელი 200 გრადუსამდე. ფორმას წაუსვით ცხიმი.კვერცხის ცილა და გული გააცალკევეთ. ცილა ათქვიფეთ გამაგრებამდე, ნელ-ნელა შეურიეთ შაქარი, დაუმატეთ კვერცხის გული და თქვიფეთ კიდევ 2წთ. ბოლოს შეურიეთ ფქვილი და გამდნარი კარაქი. ჩაასხით ცომი ფორმაში და აცხვეთ 20 წთ.ამოიღეთ ნამცხვარი ფორმიდან. გაათბეთ ატმის ჯემი და საცერში გაატარეთ.სურვილისამებრ შეურიეთ ატმის ლიქიორი. ნამცხვარს წასუვით 2 ს.კ ჯემი.არაჟანი, შაქრის პუდრა და 2ს,კ ჯემი ათქვიფეთ კრემისებრი მასის მიღებამდე. წაუსვით კრემი ნამცხვარს, გადაასწორეთ და დადგით გრილ ადგილას 15წთ.ატამი გარეცხეთ, გაჭერით  შუაზე, გამოაცალეთ კურკა და დაჭერით სიგრძეზე.ნამცხვარზე მოაწყვეთ ატმის ნაჭრები. დარჩენილი ჯემი კიდევ ერთხელ შეათბეთ და წაუსვით ატმის ჯემი. ნამცხვარს მოაყარეთ ნუში და დადგით გრილ ადგილას 1სთ.

შეაფასეთ გვერდი



წაიკითხეთ სხვაც

ფრანგული ღვეზელი