შემადგენლობა:
მომზადება:
2 ჩ.ჭ თბილ რძეში გავხსნათ საფუარი და ჩავყაროთ ცოტა ფქვილი. 2-3 საათის შემდეგ მოსაზელ ჭურჭელშიი ჩავყაროთ ფქვილი, გავაკეთოთ ღრმული და ჩავდოთ გაფუებულ რძიანი საფუარი. დავამატოთ კარგად გათქვეფილი კვერცხები,ერბო,დარიჩინი,მიხაკი, დავასხათ დარჩენილი რძე, და მოვზილოთ საშუალო სიმაგრის ცომი. როცა ცომი კარგად გაფუვდება, გავაკეთოთ პატარ-პატარა კვერცხები, დავაწყოთ ფქვილმოყრილ თუნუქის ფურცელზე, წავუსვათ რძეში გახსნილი კვერცხის გული და შევდგათ ღუმელში გამოსაცხობად.
ბრინჯის და სოკოს რულეტი |
შაქარი არ უნდა?
თქვენი გემოვნების მიხედვით