მომზადება:
1 ჩ.ჭ თბილ რძეში გახსენით 50 გრ საფუარი და ცოტა ფქვილი, დადგით თბილ ადგილას, ჯამში ჩაყარეთ ფქვილი.
შუა ადგილი ჩააღრმავეთ და ჩაასხით საფუარი, 1 ჭიქა რძე,2 ჭიქა შაქარი, 6ც კვერცხი, 150 კარაქი,
1ც.კ მიხაკ-დარიჩინი, მოზილეთ ცომი,
დადგით თბილ ადგილზე, როცა გაფუვდება, გააკეთეთ პატარა გუნდები, დადეთ ცხიმწასმულ თუნუქის
ფურცლეზე, წაუსვით რძეში გახსნილი კვერცხი გული, გამოაცხვეთ ღუმელში, საშუალო ტემპერატურაზე.
იმერული ხაჭაპური |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი