ნაზუქი

მომზადება:

1 ჩ.ჭ თბილ რძეში გახსენით 50 გრ საფუარი და ცოტა ფქვილი, დადგით თბილ ადგილას, ჯამში ჩაყარეთ ფქვილი.

შუა ადგილი ჩააღრმავეთ და ჩაასხით საფუარი, 1 ჭიქა რძე,2 ჭიქა შაქარი, 6ც კვერცხი, 150 კარაქი,

1ც.კ მიხაკ-დარიჩინი, მოზილეთ ცომი,

დადგით თბილ ადგილზე, როცა გაფუვდება, გააკეთეთ პატარა გუნდები, დადეთ ცხიმწასმულ თუნუქის

ფურცლეზე, წაუსვით რძეში გახსნილი კვერცხი გული, გამოაცხვეთ ღუმელში, საშუალო ტემპერატურაზე.

ნაზუქი

3.9 (77.14%) 7 vote[s]



წაიკითხეთ სხვაც

იმერული ხაჭაპური





ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი