შემადგენლობა:
მომზადება:
2 ჩ.ჭ თბილ რძეში გავხსნათ საფუარი და ჩავყაროთ ცოტა ფქვილი. 2-3 საათის შემდეგ მოსაზელ ჭურჭელში ჩავყროთ ფქვილი, გავაკეთოთ ღრმული და ჩავდოთ გაფუებულ რძიანი საფუარი. დავამატოთ კარგად გათქვეფილი კვერცხები,ერბო,დარიჩინი,მიხაკი, დავასხათ დარჩენილი რძე, და მოვზილოთ საშუალო სიმაგრის ცომი. როცა ცომი კარგად გაფუვდება, გავაკეთოთ პატარ-პატარა გუნდები, დავაწყოთ ფქვილმოყრილ თუნუქის ფურცელზე, წავუსვათ რძეში გახსნილი კვერცხის გული და შევდგათ ღუმელში გამოსაცხობად
ღორის ხორცის სოუზი |
ამ ნაზუქის რეცეპტს ჰაქარი არუნდა //////////////
ამ ნაზუქის რეცეპტს ჰაქარი არუნდა?
ამ რეცეპტის მიხედვით არ უნდა