შემადგენლობა:
მომზადება:
გაცრილი პურის ფქვილი დავყაროთ გობზე ან ვარცლზე. შუა ადგილას ჩავაღრმავოთ და შიგ ჩავასხათ თბილი რძე, ათქვეეფილი კვერცხი, ერბო, ერთი ჩაის კოვზი მარილი და მოვზილოთ არც ძალიან თხელი და არც ძალიან მაგარი ცომი. დავაფაროთ რაიმე და ასაფუებლად დავდგათ თბილ ადგილას. კარგად რომ აფუვდება, კიდევ შევზილოთ, დავაგუნდაოთ საშუალო ზომის გუნდებად, გავაბრტყელოთ და ჩავაკრათ გახურებულ თონეში. ( სახლის პირობებში თონის მაგივრად შეგიძლიათ ღუმელში გამოაცხოთ. ) . ზემოდან წაუსვით ათქვეფილი კვერცხის გული.
ღვეზელი მარწყვის ჯემით |
მიპასუხეტ უდროჯოდ აფუვდება? ან პესოკი არ უნდა?
არა არ აფუვდება კარგად
ნეტა ერთი ნორმალური რეცეპტი მაჩვენა, ისეთი შთაბეჭდილება მრჩება რომ საერთოდ აზრზე არ არიან ამ რეცეპტების დამწერი. თუ არ გაუკეთებიათ რა სისულელეებს წერენ.