მწვანე წიწაკა ზეთით

 

შემადგენლობა:

მომზადება:

წიწაკას მოაცალეთ კუნწი და თესლი, გააჩერეთ მდუღარე წყალში 20 წუთი. შემდეგ გარეცხეთ გამდინარე წყალში და დაწურეთ საწურზე. ნიორი, ნიახური, ოხრახუში დაფქვით ხორსაკეპ მანქანაში. მარილი. შაქარი,ზეთი, ძმარი,დაფნის ფოთოლი, სურნელოვანი პილპილი ჩააწყვეთ ქვაბში და წამოადუღეთ.

გაშლილ ჭურჭელში ჩააწყვეთ წიწაკა, მოაყარეთ გატარებული მწვანილი და მოასხით  მოშუშული, გაციებული სანელებლები,. აურიეთ  კარგად, გააცერეთ 2 საათი. შემდეგ ჩაალაგეთ ქილებში ( ქილა არ გაავსოთ პირამდე). დააფარეთ სახურავი და შეინახეთ.

მწვანე წიწაკა ზეთით

3.3 (65%) 12 vote[s]



წაიკითხეთ სხვაც

ჭარხალი ნიგვზით





ამ რეცეპტს აქვს 4 კომენტარი

  1. სახელი*ლილი says:

    მე ვაკეთებ ქილებში სტერილიზაციით და ვხუფავ.ძალიან გემრიელია.

  2. სახელი*ნინი says:

    ვინმემ დამიწერეთ კარგი რეცეპტი

  3. სახელი*ნინი says:

    ვინმემ დამიწერეტ კარგი რეცეპტი.მადლობა

  4. სახელი*მზია says:

    მეც ძალიამ მაინტერესებს ამის რეცეპტი ვინმემ თუ იცის მასწავლეთ ერთხელ გავაკეთე და ყუნწები მოძვრა მე მინდა რომ მთელები და ცოტა მაგრები იყოს

დატოვეთ კომენტარი