შემადგენლობა:
მომზადება:
წიწაკას მოაცალეთ კუნწი და თესლი, გააჩერეთ მდუღარე წყალში 20 წუთი. შემდეგ გარეცხეთ გამდინარე წყალში და დაწურეთ საწურზე. ნიორი, ნიახური, ოხრახუში დაფქვით ხორსაკეპ მანქანაში. მარილი. შაქარი,ზეთი, ძმარი,დაფნის ფოთოლი, სურნელოვანი პილპილი ჩააწყვეთ ქვაბში და წამოადუღეთ.
გაშლილ ჭურჭელში ჩააწყვეთ წიწაკა, მოაყარეთ გატარებული მწვანილი და მოასხით მოშუშული, გაციებული სანელებლები,. აურიეთ კარგად, გააცერეთ 2 საათი. შემდეგ ჩაალაგეთ ქილებში ( ქილა არ გაავსოთ პირამდე). დააფარეთ სახურავი და შეინახეთ.
ჭარხალი ნიგვზით |
მე ვაკეთებ ქილებში სტერილიზაციით და ვხუფავ.ძალიან გემრიელია.
ვინმემ დამიწერეთ კარგი რეცეპტი
ვინმემ დამიწერეტ კარგი რეცეპტი.მადლობა
მეც ძალიამ მაინტერესებს ამის რეცეპტი ვინმემ თუ იცის მასწავლეთ ერთხელ გავაკეთე და ყუნწები მოძვრა მე მინდა რომ მთელები და ცოტა მაგრები იყოს