შემადგენლობა:
მომზადება:
გარეცხილი პომიდორი დაჭერით წვრილად,დაასხით მდუღარე წყალი, გააჩერეთ 1/2 საათი. მოათავსეთ საწურზე. დაწურული პომიდორი გადაიტანეთ ფართოპირიან ჭურჭელში. ხორცსაკეპ მანქანაში გაატარეთ მწვანილი, ნიორი, წიწაკა.
ხახვი დაჭერით თხელ რგოლებად. ზეთი და ძმარი ერთად წამოადუღეთ. პომიდორს მოაყარეთ გატარებული მწვანილი,
დაჭრილი ხახვი, სუნელები, მოასხით ზეთისა და ძმრის ნაზავი, მარილი გემოვნებით და კარგად აურიეთ.
გააჩერეთ სამი დღე, ხშირად ურიეთ ხის კოვზით. შემდეგ მოათავსეთ ქილებში, დაახურეთ პოლიეთილენის ხუფები.
ტირამისუ |
წლებია ვინახავ ამ სალათს…. ჩვეულებრივად შენახული კაგია, მაგრამ გემოს იცვლის… მე მაშინვე ვდებ ქილებში, ვასტერილებ 10 წუთით და გვიან გაზაფხულამდე იგივე გემო აქვს არ მჟავდება, გასტერილებისას ერთ აბ ასპირინს ვადებ თავზე. გემრიელიააააააააააააააა, თქვენც გემრიელად მიირთვით!