მწვანე აჯიკა

მომზადება:

ხორცსაკეპში გაატარეთ  1 კგ მწვანე  ბულგარული წიწაკა, 500 გრ მწვანე წიწაკა, 250 გრ ქინძი,

250 გრ ცერეცო და ოხრახუში, 150 გრ ნიახური, 200 გრ ნიორი. დაუმატეთ 1ს.კ ხმელი ქინძი, 2ს.კ

ძმარი და მარილი გემოვნებით. მოათვსეთ ქილებში და დაახურეთ თავზე.

მწვანე აჯიკა

4 (80%) 15 vote[s]



წაიკითხეთ სხვაც

ღვიძლის მწვადი სოკოთი





ამ რეცეპტს აქვს 1 კომენტარი

  1. სახელი*დალი says:

    ვიცი ეს რეცეპტი ძალიან გემრიელია.

დატოვეთ კომენტარი