შემადგენლობა:
მომზადება:
იოგურტს დავუამტოთ ჟელატინი და დავტოვოთ 10 წუთი, დავდგათ ცეცხლზე, გავაცხელოთ ჟელატინის გახსნამდე ( არ ავადუღოთ) და შემდეგ გავაციოთ. მარწყვი და ნამცხვარი წვრილად დავჭღათ, დავუამტოთ იოგურტის მასა და ჩავასხათ ფორმებში, შევდოთ მაცივარში. გამოღების შემდეგ ფორმებში რამდენიმე წუთით ჩავდგათ ადუღებულ წყალში და გადავაბრუნოთ თეფშზე.
ნამცხვარი ''ნაპოლეონი'' |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი