გთავაზობთ მუსის მომზადების განსხვავებულ რეცეპტს!
შემადგენლობა:
მომზადება:
გათალთ ვაშლები და უსარგებლო შუაგული ამოაჭერით. დაჭერით 8 ნაჭრად და ჩააწყვეთ თეთრ ღვინოში,
სანამ დარბილდება, შემდეგ ათქვიფეთ ერთად. გახსენით ჟელატინი 3 ს.კ ცივ წყალში და გააჩერეთ 10 წუთი,
სანამ კარგად არ დარბილდება. შემდეგ გააცხელეთ,თან ურიეთ, სანამ ჟელატინი ბოლომდე არ გაიხსნება.
შეურიეთ ვაშლის პიურეს.
ათქვიფეთ ერთად კვერცხის გულები და შაქარი, შეურიეთ ლიმონის ცედრა. დაუმატეთ ვაშლის პიურე,
მოურიეთ და მიქსტურა 45 წუთით შედგით მაცივარში. ბოლოს დაჭერით კოჭა. ათქვიფეთ ნაღები, სანამ
არ გახდება ჰაეროვანი და ფაფუკი და შეურიეთ ნაღები და კოჭა ვაშლის პიურეს. ეს მასა გადაიტანეთ პატარა
სანაყინე თასებში. მუსი მორთეთ გადანახული კოჭათი და ვაშლის ნაჭრებით.
მარწყვის პუდინგი |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი