მოხარშული ხორცი ნივრით

შემადგენლობა:

გარნირისვის:

მომზადება:

ხორცი დავჭრათ საშუალო ნაჭრებად და მოვხარშოთ. როცა მზად იქნება, ამოვიღოთ წყლიდან, შევაციოთ და

წავუსვათ გაჭყლეტილი ნიორი. ნახევარი საათის შემდეგ ხორცს გადავუსვათ გარნირი, რომელიც ასე მზადდება:

ნიორი კარგად დავნაყოთ ქინძის მარცვლებთან ერთად და მარილთან ერთად. შევურიოთ წითელი წიწაკა და

გადავუსვათ ხორცს. გამზადებული ხორცი შევწვათ 45 წუთის განმავლობაში ღუმელში.

მოხარშული ხორცი ნივრით

3 (60%) 1 vote[s]



წაიკითხეთ სხვაც

ღორის კანჭი





ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი