შემადგენლობა:
გარნირისვის:
მომზადება:
ხორცი დავჭრათ საშუალო ნაჭრებად და მოვხარშოთ. როცა მზად იქნება, ამოვიღოთ წყლიდან, შევაციოთ და
წავუსვათ გაჭყლეტილი ნიორი. ნახევარი საათის შემდეგ ხორცს გადავუსვათ გარნირი, რომელიც ასე მზადდება:
ნიორი კარგად დავნაყოთ ქინძის მარცვლებთან ერთად და მარილთან ერთად. შევურიოთ წითელი წიწაკა და
გადავუსვათ ხორცს. გამზადებული ხორცი შევწვათ 45 წუთის განმავლობაში ღუმელში.
ღორის კანჭი |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი