შემადგენლობა:
მომზადება:
კარტოფილი გავფცქვნათ,დავჭრათ კუბიკებად და ვხარშოთ ნახევრ ლიტრ წყალში 20 წუთის განმავლობაში. თევზი
გავრეცხოთ ცივ წყალში, გავამშრალოთ ნაჭრით, დავჭრათ სასურველ ნაჭრებად და ყველა მხრიდან მოვაყაროთ
მარილი. კარტოფილის სახამებელი გავხსნათ მეოთხელ ჭიქა წყალში და დავუმატოთ კარტოფილს. ყველაფერი
ერთად ვხარშოთ მანამ,სანამ სითხე არ გასქელდება. დავუმატოთ თევზის ნაჭრები და ვხარშოთ 5 წუთი ნელ
ცეცხლზე.
შემწვარი თევზი |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი