შემადგენლობა:
მომზადება:
მოცარელა დავჭრათ სიგრძეზე. ცალკე ჯამში კვერცხი, ნაღები, მარილი და პილპილი ავთქვიფოთ ერთად
საფანელს დავუმატოთ ნიორი, გატარებული ხმელი ქონდარი და პარმეზანი,პილპილი და მარილი,კარგად
ავურიოთ. მოცარელას ჩხირები ჯერ ამოვავლოთ ,ფქვილში, შემდეგ კვერცხში და შემდეგ საფანელში,
მიღებული ჩხირები 15 წთ გავაჩეროთ მაცივარში,შემდეგ კი შევწვათ ზეთში.
ძროხის ხორცის ძეხვი |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი